VidyoPanorama

VidyoVidyoPanorama is de eerste betaalbare telepresence-oplossing in de industrie die een werkelijk natuurlijke interactie biedt op tot wel 20 schermen tegelijk met een resolutie van 1080p bij 60 fps tegen 10% van de kosten van de huidige telepresence-oplossingen. Bedrijven kunnen nu hun werknemers in staat stellen om overal te werken waar een internetverbinding is en de samenwerking stimuleren dankzij hoogwaardige videoconferencing met behulp van mobiele apparatuur (iPad, iPhone, Android), pc’s (Win, Mac, Linux), vergaderruimtesystemen en telepresence-vergaderruimten.

Basiskenmerken

• Tot wel 1080p/60fps op maximaal 20 beeldschermen
• Intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee met slechts één klik kan worden deelgenomen aan vergaderingen
• HD-videoconferencing via het internet of algemene gegevensnetwerken
• Efficiënt gebruik van bandbreedte levert HD-videoconferencing beginnend met 500 kbps per scherm
• HD-multipoint videoconferencing met mobiele apparatuur (iPhone, iPad, Android) en pc’s (Win, Mac, Linux) zonder een MCU

VidyoPanorama biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en ondersteunt een groot aantal verschillende gebruikscases waarvoor traditionele telepresence-oplossingen geen oplossing bieden. De flexibiliteit ondersteunt unieke configuraties die geschikt kunnen worden gemaakt voor ruimten van iedere grootte en indeling of voor bedrijfsprocessen die geschikt zijn gemaakt voor video.

Brochure VidyoPanorama
Datasheet VidyoPanorama
Video VidyoPanorama
Deel deze pagina:  
Google+