Vidyo Integratie

Vidyo Vidyo integreert perfect met de zogenaamde Unified Communications (UC) toepassingen. Deze veel gebruikte communicatieplatformen zijn tegenwoordig uit te breiden met hoge kwaliteit videoconference-toepassingen.

Vidyo levert multipoint videoconferentie met telepresence-kwaliteit aan de geïntegreerde communicatie- en productiviteitsomgeving van Microsoft. Gebruikers kunnen vergaderingen plannen met behulp van Microsoft Lync of Vidyo’s HD-videoconferenties starten vanaf Microsoft Outlook of Communicator op dezelfde manier waarop ze IM- of VoIP-gesprekken starten.

Datasheet Vidyo-integratie met Microsoft
Video Vidyo-integratie met Microsoft Lync

Vidyo levert HD multipoint video-interactie geïntegreerd met IBM Lotus Sametime door gebruikers de mogelijkheid te geven om een Sametime IM-sessie te escaleren naar een multipoint videoconferentie met telepresence-kwaliteit en gegevenssamenwerking. Het beheren van gebruikersdatabases en -certificaten wordt vereenvoudigd door de integratie met IBM Lotus Domino, met behulp van IBM’s LDAP-interface, wat zorgt voor één verificatiepunt voor alle gebruikers.

Datasheet Vidyo-integratie met IBM Lotus Sametime

Webconferencing is nu nog persoonlijker en interactiever geworden! Vidyo’s pod voor Adobe Connect maakt video-interactie van HD-kwaliteit tot een natuurlijk geïntegreerde service binnen de Adobe Connect-omgeving. Versterk de kracht van content delen en beheren die mogelijk wordt gemaakt door webconferencing met een hogere mate van interactiviteit dankzij levensechte Vidyo-interactie voor persoonlijke samenwerking. Door gebruik te maken van de webconferencing interface die uw gebruikers al kennen, gaat het deelnemen en beheren van Vidyo-conferenties intuïtief en probleemloos.

Datasheet Vidyo-integratie met Adobe Connect
Deel deze pagina:  
Google+