Spectralink DECT Handsets

Het DECT portfolio van Spectralink  bestaat uit vier infrastructuur componenten en 5 handset series.
 
De verschillende serie handsets kunnen globaal ingedeeld worden in een aantal verticale marktsegmenten.
 
Spectralink Handset 7010 7020 7040De Spectralink 77 serie handsets is specifiek ontwikkeld voor zorginstellingen, onder andere door het membraam toetsenbord wat zich op de Spectralink 7720 en de 7740 handsets bevinden. De Spectralink 7710 handset heeft ook het design van een healthcare communicatie middel, maar is een ruggedized handset en zal meer gebruikt worden binnen een afdeling of bedrijf waarbij hygiëne van minder levensbelang is dan waar de 7720 en de 7740 voor worden gebruikt. Door de geavanceerde alarmeringsmogelijkheden en applicatie toepassingen kunnen de Spectralink 7720 en de Spectralink 7740 handsets gebruikt worden in combinatie met bestaande of nieuwe specifieke healthcare applicaties (nurse call, patient monitoring).
 
Spectralink Handset 60De Spectralink 76 serie onderscheid zich door de opvallende kleuren en het ‘ruggedized’ design. Door de opvallende kleuren zijn de toestellen ook in donkere omgevingen goed te zien en door de IP64 classificatie (stofdicht & spatwaterdicht) kunnen de handsets gebruikt worden in industriële omgevingen waarbij hoge eisen gesteld worden aan de schokvastheid en het bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
 
Spectralink Handset 50De Spectralink 75 serie bestaat uit de Spectralink 7520 en de Spectralink 7540 handsets. Onderling verschillen ze door de aansluitmogelijkheid van een bedrade headset en de zwarte kleur (Spectralink 7520) en de aansluitmogelijkheid van een Bluetooth headset en de zilver/grijze kleur (Spectralink 7540). Verder worden deze handsets voornamelijk gebruikt in de zogenoemde ‘carpeted environments’, ofwel administratieve omgeving. De lange spreektijd, het grote kleuren scherm en het bedieningsgemak van de handsets maken deze handsets een zeer efficiënt communicatiemiddel.
 
Spectralink Handset 4020 4040De Spectralink 74 serie bestaat uit drie verschillende soorten handsets met verschillende functionaliteiten, de 7420 is een instapmodel voor gebruik in magazijnen of industriële omgevingen waarbij de handset tegen een stootje moet kunnen. De 7440 heeft als extra functionaliteiten een headset aansluiting en een speakerfunctie, door deze en de IP54 classificatie (stofvrij & spatwaterdicht) is de handset geschikt voor gebruik in zorginstellingen en fabricage omgevingen.
 
Spectralink Handset 4080De 7480 handset is een speciale handset gemaakt om gebruikt te worden in omgevingen waarbij veiligheid van het allergrootste belang is. De ATEX en IEC certificaten duiden aan dat deze handsets gebruikt mogen worden bij bijvoorbeeld raffinaderijen, chemische fabrieken en andere omgevingen waarbij explosiegevaar is.


Spectralink handsets KIRK ButterflyDe Spectralink Butterfly handset serie is een innoverend instapmodel met basis functionaliteiten perfect voor gebruik in een retail of kantooromgeving.Meer informatie:
Datasheet Spectralink Butterfly serie
Datasheet Spectralink 74 serie
Datasheet Spectralink 75 serie
Datasheet Spectralink 76 serie
Datasheet Spectralink 77 serie

Prijslijst:
-
Spectralink DECT Prijslijst
 
  Lees meer over Spectralink:
- Spectralink
- Spectralink Wireless Servers
- Spectralink DECT Applicaties
- Spectralink DECT Prijslijst

Spectralink handsets
Deel deze pagina:  
Google+