Spectralink DECT Applicaties

De handsets en de infrastructuur van het Spectralink DECT portfolio zijn ontworpen om met geavanceerde bedrijfskritische applicaties om te gaan. Om de applicaties goed uit te laten komen heeft Spectralink een community ontworpen rondom 'Application Partners'. Dit zijn bedrijven die applicaties maken rondom verticale markten waarin Spectralink oplossingen biedt. Dit kunnen bijvoorbeeld 'nurse call' systemen zijn binnen zorginstellingen, 'Man-Down' alarm voor personeel wat in afgezonderde gebouwen verblijft en nog veel meer functionaliteiten.Om de applicaties eenvoudig te implementeren binnen een DECT omgeving heeft Spectralink zelf een 'Automatic Alarm Call' applicatie ontwikkeld, welke door middel van een licentie te koppelen is aan uw Spectralink IP-DECT Server 400 of 6500. Deze Automatic Alarm Call applicatie maakt gebruik van de functies die op een aantal handsets beschikbaar is, bijvoorbeeld:
• Alarm/Noodknop - Als deze knop geactiveerd wordt, wordt er gelijk een ingestelde handeling verricht (bijvoorbeeld een noodnummer wat gebeld wordt)
• Tear-off String - Als de kabel van de telefoon afschiet, wordt er automatisch een alarm getriggered.
• "Running notification" - Als de handset detecteert dat er gerend wordt, zal de vooraf ingestelde actie geactiveerd worden.
• "Man-down" functionaliteit - als er een bepaalde tijd geen beweging is dan zal er een alarm geactiveerd worden.

Meer informatie:
• SAFE at work with Spectralink (brochure)

Prijslijst:
-
Spectralink DECT Prijslijst
 
  Lees meer over Spectralink:
- Spectralink
- Spectralink Wireless Servers
- Spectralink DECT Handsets
- Spectralink DECT Prijslijst

Spectralink Applicaties alarms
Deel deze pagina:  
Google+