SonicWALL

Dell SonicWALLSonicWALL biedt intelligente oplossingen voor netwerkbeveiliging en gegevensbescherming, waarmee klanten en partners dynamisch hun netwerken kunnen beveiligen, beheren en schalen. Oplossingen lopen uiteen van Next-Generation FireWall (NGFW) tot aan Email Security, WLAN-netwerken, WAN-acceleratie technieken en Back-up & Recovery mechanismes. Geschikt voor kleine thuiskantoren, MKB en grote dienstenorganisaties.

Uniek aan SonicWALL producten is de gepatenteerde Reassembly-Free Deep Packet Inspection (RF-DPI) technologie, waarmee netwerkverkeer op een zeer gedetailleerd niveau gescand, gecontroleerd en beheerd kan worden. De kracht van RF-DPI wordt toegepast in de beveiliging tegen spam, virussen, phishing, maar ook in het beheren van bandbreedte en toegangscontrole tot zowel het interne netwerk als het internet.

Dell SonicWALL Reassembly-Free Deep Packet Inspection Technologie

Met de komst van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is het noodzaak om ook binnen het draadloze bedrijfsnetwerk controle te hebben over welke apparaten mogen connecteren, en welke gegevens ze wel al dan niet mogen versturen en ontvangen. Een perfecte oplossing hiervoor zijn de SonicWALL SonicPoints: Access Points voor het creeren van een beveiligde draadloze netwerkverbinding, alles centraal gestuurd vanuit de SonicWALL firewall.

Controle en beveiliging blijven niet gelimiteerd tot het lokale bedrijfsnetwerk, de trend is juist dat steeds meer medewerkers vanaf externe locaties toegang dienen te hebben tot bedrijfsinformatie, maar dan juist wel op een gecontroleerde en veilige manier. SonicWALL biedt de mogelijkheid tot beveiligde VPN-verbindingen, zowel global VPN als SSL-VPN, maarmee niet eenvoudig blind toegang wordt verleend tot het bedrijfsnetwerk, maar afhankelijk van het gebruikte apparaat en de ‘vertrouwensband’ juist bepaalde gedeeltes alsnog kunnen worden afgeschermd.

Een andere toepassing is SonicWALL Wan Acceleration, een uniek product met speciale techniek waarmee bandbreedte over beperkte WAN- & internetverbindingen volledige geoptimaliseerd kunnen worden. Dit door bijvoorbeeld bestanden van gedeelde netwerkschijven te cachen tussen diverse locaties en alleen gewijzigde gedeeltes in deze bestanden over het netwerk te sturen.Met SonicWALL Backup & Recovery wordt volledig automatisch en real-time een data backup verzorgd voor servers, laptops en desktop computers.

Diverse oplossingen op het gebied van netwerkbeveiliging en gegevensbescherming, waarbij de effectiviteit inzichtelijk kan worden gemaakt via SonicWALL Management en Reporting oplossingen. Dit geeft zowel netwerkbeheerders als het management de tools om de beveiliging te monitoren, pro-actief aan te passen en rapporten te genereren voor beveiligingsinstanties.
 

Meer informatie:

Lees het persbericht over de samenwerking tussen Exertis en SonicWALL
• Contoleer informatiestromen met Network Security
• Veilig toegang op afstand met Secure Remote Access
• Bekijk alle oplossingen van SonicWALL
• Bezoek voor meer informatie de website van SonicWALL
• Volg SonicWALL op:
FacebookTwitterLinkedIn
Deel deze pagina:  
Google+