Exertis GO Portal

Welkom op de Exertis GO Portal! Dit is een initiatief van Exertis en is alleen toegankelijk voor officieel aangesloten resellers van Exertis.

Exertis is meer dan alleen een distributeur van audio en video apparatuur, wij streven ernaar om de “partner of choice” te zijn van onze partners (resellers). Hierbij hoort een langdurige relatie opbouwen met zowel leveranciers als partners, daarom heeft Exertis haar partner programma, GO Together, gecreëerd.

Het programma biedt product- en marketingondersteuning, productgerelateerde seminars en webinars, salestrainingen, en speciale acties om de verkoop te stimuleren.

Om Partners eenvoudig toegang te geven tot product informatie, de Sales & Marketing Toolkit, nieuws, acties, etc. wordt de speciale Exertis GO Portal gebouwd. Deze Portal bevat tools die het werk van Sales, Marketing, Support en Inkoop makkelijker en efficiënter maken.

Naast de partner portal bestaat het programma ook uit GO Green en GO Academy, GO Green bevat duurzame externe en interne projecten waarmee Exertis haar bijdrage aan een beter milieu levert. In het kader van het ‘Trees for Travel’-programma planten wij voor elk verkocht videosysteem een boom in het regenwoud van Maleisië.

De GO Academy ondersteunt partners bij het behalen van certificaten en deelt hiermee actief onze kennis. Het is een opleidingsprogramma met webinars, seminars en een adviserend salesprogramma.

Binnen het GO Together programma zullen er regelmatig promotionele activiteiten en events worden georganiseerd zodat partners kennis kunnen maken met elkaar en netwerken met de mensen van Exertis.

Naast de standaard partners wordt ook het niveau partners+ toegevoegd. Deze partners leveren een hogere omzet op basis van Exertis producten. Zij kunnen profiteren van voordelen zoals extra training en officiële certificering als partner+.


 

Deel deze pagina: