Over ons 
Sinds 1996 is Exertis (voorheen GO Telecom, GO Connect) het aanspreekpunt voor de Benelux distributie van headsets, IP-telefonie, audio- en videoconferentie, netwerk- en security-oplossingen.

 

Het grootste assortiment zakelijke communicatiemiddelen, collaboratieoplossingen, professionele AV en security- & netwerkproducten van topmerken voor elke bedrijfssituatie!
Heeft u behoefte aan een betrouwbaar advies over zakelijke communicatiemiddelen, audiovisuele hulpmiddelen en/of netwerkvoorzieningen voor uw organisatie? Wilt u weten wat er allemaal te krijgen is? En wilt u geholpen worden bij een keuze uit het gigantische aanbod van producten en merken? Dan bent u bij Exertis aan het juiste adres.
Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste zakelijke communicatie- en collaboratieoplossingen, AV-oplossingen en/of netwerkvoorzieningen voor uw organisatie, uit een ongekend breed assortiment met: headsets, vaste en draadloze telefoons, vergadertelefoons, audio- en videovergadersystemen, AV-apparatuur, ophangsystemen, bekabeling en security- en netwerkproducten. Voor elke organisatie, elk budget, elke situatie en elke wens vinden wij gegarandeerd een oplossing.


Exertis Benelux maakt deel uit van de internationaal opererende 
Exertis groep, onderdeel van het beursgenoteerde DCC plc.

Deel deze pagina:  
Google+