Nieuws

GO Telecom versterkt salesteam

14-05-2012 | GO Telecom, distributeur van voice & video communicatiesystemen, heeft Reuben Nabarro (33) aangesteld als Inside Sales-medewerker. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de afhandeling van alle sales-gerelateerde vraagstukken ten aanzien van de afdeling Sales Voice.
Lees verder

LifeSize kondigt nieuwe touchscreen telefoon aan, geoptimaliseerd voor HD-videoconferenties

25-04-2012 | LifeSize, een divisie van Logitech, heeft de LifeSize® Phone gepresenteerd. Dit is de eerste conferentietelefoon met innovatieve touchscreen, geoptimaliseerd voor HD-videoconferenties. Deze telefoon bevordert de audio- en videoconferentie-ervaring van de gebruiker dankzij gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige navigatie, waardoor de technologie toegankelijker wordt voor meer mensen.
Lees verder

LifeSize breidt samenwerking uit naar Regus-kantoorpanden in 40 landen

28-03-2012 | LifeSize Communications, leider op het gebied van HD-videocommunicatie en een divisie van Logitech, breidt zijn samenwerking uit met Regus (LSE: RGU), ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken. Via meer dan 240 Regus-locaties wereldwijd kunnen klanten van Regus door middel van HD-videoconferentie eenvoudig communiceren met collega’s over de hele wereld of zaken doen tijdens het reizen.
Lees verder

GO Telecom optimaliseert partnerprogramma onder de naam GO Together

12-03-2012 | 2 April presenteert GO Telecom een nieuw partnerprogramma onder de naam GO Together. Met dit programma wil GO Telecom de relatie met haar partners versterken en bewijzen de beste voorwaarden voor partners te willen creëren.
Lees verder

GO Telecom wint LifeSize-award voor beste distributeur

31-10-2011 | Gedurende de LifeSize-partnerconferentie in Valencia, Spanje heeft distributeur GO Telecom de award gewonnen voor beste regionale distributeur: Distributor of the Year 2011 Regional. GO Telecom ontving deze prijs voor de inspanningen die zij afgelopen jaar leverde in de Benelux-regio.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+