Nieuws

GO Telecom verandert naam in GO Connect

1-6-2012 |  GO Telecom, importeur en distributeur van headsets, VoIP- en conferentietelefoons en videoconferentie-oplossingen, verandert per 1 juni haar naam in GO Connect.
Lees verder

Nieuw logo Polycom

24-05-2012 | Polycom heeft per direct haar nieuwe bedrijfslogo in gebruik genomen. Het oude logo komt hiermee te vervallen. Het nieuwe logo symboliseert verbinding, mobiliteit, informatie-uitwisseling en samenwerking.
Lees verder

Acquisition GO Telecom and DoXom by Micro-P (part of the DCC SerCom group)

23-05-2012 |  From May 16th 2012 GO Telecom and DoXom becomes part of Micro-P (part of the DCC SerCom group).
Lees verder

Overname GO Telecom en DoXom door Micro-P (onderdeel van DCC SerCom)

23-05-2012 | GO Telecom en DoXom zijn sinds 16 mei 2012 officieel onderdeel van DCC SerCom.
Lees verder

LifeSize inspireert congresbezoekers “Oncologie 2.0”

16-05-2012 | Op 9 mei jongstleden waren LifeSize en GO Telecom aanwezig op het congres “Oncologie 2.0” – het ontmoetingspunt voor medici, bestuurders, ICT-ers, klinisch fysici en patiëntenorganisaties. De medische toepassingen met LifeSize videoconferentie werden enthousiast door de congresbezoekers ontvangen.

Lees verder

GO Telecom versterkt salesteam

14-05-2012 | GO Telecom, distributeur van voice & video communicatiesystemen, heeft Reuben Nabarro (33) aangesteld als Inside Sales-medewerker. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de afhandeling van alle sales-gerelateerde vraagstukken ten aanzien van de afdeling Sales Voice.
Lees verder

LifeSize kondigt nieuwe touchscreen telefoon aan, geoptimaliseerd voor HD-videoconferenties

25-04-2012 | LifeSize, een divisie van Logitech, heeft de LifeSize® Phone gepresenteerd. Dit is de eerste conferentietelefoon met innovatieve touchscreen, geoptimaliseerd voor HD-videoconferenties. Deze telefoon bevordert de audio- en videoconferentie-ervaring van de gebruiker dankzij gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige navigatie, waardoor de technologie toegankelijker wordt voor meer mensen.
Lees verder

LifeSize breidt samenwerking uit naar Regus-kantoorpanden in 40 landen

28-03-2012 | LifeSize Communications, leider op het gebied van HD-videocommunicatie en een divisie van Logitech, breidt zijn samenwerking uit met Regus (LSE: RGU), ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken. Via meer dan 240 Regus-locaties wereldwijd kunnen klanten van Regus door middel van HD-videoconferentie eenvoudig communiceren met collega’s over de hele wereld of zaken doen tijdens het reizen.
Lees verder

GO Telecom optimaliseert partnerprogramma onder de naam GO Together

12-03-2012 | 2 April presenteert GO Telecom een nieuw partnerprogramma onder de naam GO Together. Met dit programma wil GO Telecom de relatie met haar partners versterken en bewijzen de beste voorwaarden voor partners te willen creëren.
Lees verder

LifeSize introduceert LifeSize UVC Platform

20-2-2012 | LifeSize, onderdeel van Logitech, heeft LifeSize® UVC Platform™ (Universal Video Collaboration) gelanceerd. Dit is de eerste geïntegreerde en gevirtualiseerde softwareoplossing voor HD videoconferentie-infrastructuur op de markt. LifeSize UVC Platform integreert de mogelijkheden van meerdere single purpose-infrastructuurproducten en maakt deze oplossingen beschikbaar via een single login, ideaal voor beheer. De oplossing van LifeSize wordt in de Benelux aangeboden door GO Telecom, importeur en distributeur van voice- en videocommunicatiesystemen.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+