Nieuws

GO Connect door LifeSize erkend als beste EMEA marketingpartner 2012

24-10-2012 | GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft tijdens de jaarlijkse LifeSize-partnerconferentie de LifeSize Best EMEA Marketing Partner 2012 award ontvangen. Deze award is GO Connect toegekend vanwege de marketinginspanningen in het afgelopen jaar in België en Nederland om de oplossingen van LifeSize onder de aandacht te brengen. De LifeSize-partnerconferentie vond dit jaar plaats in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten.
Lees verder

GO Connect en Gigaset organiseren roadshow | 08-11-2012

18-10-2012 | Om bestaande en potentiële resellers in de Benelux de mogelijkheden van het zakelijke portfolio te presenteren, organiseren GO Connect en Gigaset de ‘Gigaset Roadshow’. Op donderdag 8 november kunnen resellers de roadshow bezoeken bij de St. Joris Doele in Schiedam. Tevens worden hier de mogelijkheden van het zakelijke portfolio gepresenteerd. De bezoekers maken kans op een trip voor twee personen naar Rome.
Lees verder

GO Connect & Gigaset sluiten distributieovereenkomst

17-10-2012 | Gigaset, Europees marktleider op het gebied van DECT-telefonie voor zowel de consumenten als zakelijke markt, heeft een distributieovereenkomst gesloten met GO Connect. Binnen de overeenkomst gaat GO Connect vanaf vandaag de IP-telefoons en IP Multicell Cordless-oplossingen uit de zakelijke Gigaset pro serie distribueren.
Lees verder

GO Connect organiseert Virtual Tasting | 20-09-2012

16-08-2012 | Op 20 september organiseert GO Connect een wijnproeverij via videoconferentie: 'Virtual Tasting'. Hierbij brengen diverse leveranciers van videoconferentie-oplossingen geïnteresseerden via een live videoverbinding in contact met een wijnexpert. Onder het genot van een goed glas wijn laat deze sommelier de bezoekers kennis maken met diverse wijnen.

Lees verder

Wat is Unified Communications?

23-07-2012 | E-mail, chat, IM, SMS en videobellen over één verbinding. Wat is Unified Communications?
Unified Communications (UC) staat voor de technische integratie van allerlei vormen van communicatie. UC integreert agenda-functionaliteit, e-mail, webvergaderen en instant messaging met verschillende communicatiemiddelen, zoals (mobiele) telefonie en tablets.
Lees verder

Heineken bespaart drie ton aan reiskosten dankzij telepresence

23-07-2012 | Bierbrouwer Heineken zegt dat het in één jaar tijd ruim drie ton aan reiskosten heeft bespaard en de CO2-uitstoot met 160 ton heeft verminderd door virtueel te vergaderen.
Lees verder

Kwaliteit conference calls bepaald door eenvoud inbelproces

19-06-2012 | De eenvoud waarmee kan worden ingebeld in conference calls bepaalt voor het grootste deel de kwaliteit ervan. Dit blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen en Konftel, Europees producent van conferentietelefoons.
Lees verder

KIRK behaalt Microsoft Lync kwalificatie

14-06-2012 | De Polycom KIRK DECT oplossing* was al ‘interoperabel’ met het Microsoft Lync platform. Sinds 1 juni 2012 is deze oplossing ook daadwerkelijk gekwalificeerd als volwaardige draadloze telefonie oplossing voor Microsoft Lync.
Lees verder

GO Connect sluit nieuwe distributieovereenkomst met Panasonic

13-06-2012 | GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft een nieuwe distributieovereenkomst gesloten met Panasonic. Het productportfolio van GO Connect wordt hierdoor uitgebreid met 3D-videoconferentie en SIP-telefonie van Panasonic.
Lees verder

GO Telecom changes name to GO Connect

1-6-2012 | GO Telecom, importer and distributor of headsets, VoIP phones, conferencing phones, and videoconferencing solutions changed her name to GO Connect on June 1st.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+