Nieuws

Het Gigaset pro Bonus programma is er!

Gigaset proHet Gigaset pro Bonus programma is nu beschikbaar in de Gigaset Partner Portal.
Onder het bonusprogramma spaart u voor gratis Gigaset pro-producten voor de bonuspunten die u heeft verdiend. U kunt uw saldo gemakkelijk verhogen door Gigaset pro-producten te verkopen en bonuspunten te verdienen. Bovendien plant Gigaset pro marketingactiviteiten waarmee u extra bonuspunten kunt verdienen.
Lees verder

Plantronics Voyager Legend UC ontvangt MKB Proof 2013 award!

Plantronics Voyager Legend UC15-08-2013 | Plantronics Voyager Legend UC ontvangt MKB Proof 2013 award!
3 criteria waar naar gekeken is:
- 100% Veilig
- Goede investering
- Zorgvuldig geselecteerd en getest door onafhankelijke specialisten
Lees verder

Polycom introduceert 360° HD video-oplossing voor Microsoft Lync 2013

09-07-2013 | Polycom heeft de CX5100 en de CX5500 gelanceerd! Het is de eerste ‘Unified Communication & Collaboration’ oplossing met 360-graden 1080p HD panoramisch beeld, die op maat is gemaakt voor Microsoft Lync 2013. De nieuwe Polycom CX5500 en CX5100 Unified Conference Stations zijn ontworpen om alle deelnemers aan een videoconferentie een uitstekende ervaring te bieden, waar ze zich ook bevinden.
Lees verder

Interview met Jean-Paul Weterings (GO Connect): ''We zijn meer dan alleen die headset-distributeur''

 01-07-2013 | Niet alleen in zijn vrije tijd loopt Jean-Paul Weterings graag hard, dat doet hij ook als Managing Director van GO Connect. Een interview met hem over GO Connect 2.0.
Lees verder

Reseller moet MKB behoeden voor uitval bedrijfsapplicaties

21-05-2013 | Iedere onderneming, groot of klein, ondersteunt haar bedrijfsprocessen met tal van applicaties zoals een mailomgeving, een ERP-systeem, een Unified Communications (UC)-applicatie of een extranet portaal voor medewerkers en klanten. Dit is zonder twijfel een aanwinst voor de organisatie in het vereenvoudigen en aansturen van werkzaamheden, maar tegelijkertijd brengt het een enorme afhankelijkheid met zich mee.
Lees verder

GO Connect stelt Jean-Paul Weterings aan als Managing Director

Jean-Paul Weterings29-04-2013 | GO Connect heeft Jean-Paul Weterings (45) aangesteld als Managing Director. Hij stuurt de organisatie aan en geeft leiding aan het gehele management team van GO Connect in de Benelux. Weterings volgt hiermee Hans Gerritsen op, de oprichter van GO Connect. Gerritsen zal op zijn beurt de rol van Chairman gaan vervullen in de Raad van Bestuur.
Lees verder

GO Connect door Polycom erkend als beste Benelux partner 2012

13-02-2013 | GO Connect heeft tijdens de jaarlijkse sales- en partnerconferentie van Polycom de Benelux Partner of the Year award ontvangen.
Lees verder

LifeSize introduceert ‘smart video’ met de Icon-serie

01-02-2013 | LifeSize heeft de LifeSize Icon-serie geïntroduceerd. Onderzoekers hebben het gebruik van videoconferentie jarenlang onderzocht. De resultaten van het onderzoek en de verbetering van het functionele ontwerp moeten de drempels wegnemen voor de gebruikers.
Lees verder

Overstapgids 2012: GO Connect (interview met Jean-Paul Weterings)

28-12-2012 | Baaz heeft Jean-Paul Weterings geinterviewd over o.a. unified communications en dit verwerkt tot een interessant artikel.
Lees verder

GO Connect breidt productportfolio uit met Dell SonicWALL

20-11-2012 | GO Connect voegt Dell SonicWALL toe aan zijn productportfolio. Dell SonicWALL biedt diverse oplossingen voor netwerkbeveiliging en gegevensbescherming. Hiermee kunnen zowel grote als kleine organisaties hun netwerken, systemen, gebruikers en gegevens beveiligen, beheren en schalen.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+