Nieuws

Polycom introduceert 360° HD video-oplossing voor Microsoft Lync 2013

09-07-2013 | Polycom heeft de CX5100 en de CX5500 gelanceerd! Het is de eerste ‘Unified Communication & Collaboration’ oplossing met 360-graden 1080p HD panoramisch beeld, die op maat is gemaakt voor Microsoft Lync 2013. De nieuwe Polycom CX5500 en CX5100 Unified Conference Stations zijn ontworpen om alle deelnemers aan een videoconferentie een uitstekende ervaring te bieden, waar ze zich ook bevinden.
Lees verder

Interview met Jean-Paul Weterings (GO Connect): ''We zijn meer dan alleen die headset-distributeur''

 01-07-2013 | Niet alleen in zijn vrije tijd loopt Jean-Paul Weterings graag hard, dat doet hij ook als Managing Director van GO Connect. Een interview met hem over GO Connect 2.0.
Lees verder

Reseller moet MKB behoeden voor uitval bedrijfsapplicaties

21-05-2013 | Iedere onderneming, groot of klein, ondersteunt haar bedrijfsprocessen met tal van applicaties zoals een mailomgeving, een ERP-systeem, een Unified Communications (UC)-applicatie of een extranet portaal voor medewerkers en klanten. Dit is zonder twijfel een aanwinst voor de organisatie in het vereenvoudigen en aansturen van werkzaamheden, maar tegelijkertijd brengt het een enorme afhankelijkheid met zich mee.
Lees verder

GO Connect stelt Jean-Paul Weterings aan als Managing Director

Jean-Paul Weterings29-04-2013 | GO Connect heeft Jean-Paul Weterings (45) aangesteld als Managing Director. Hij stuurt de organisatie aan en geeft leiding aan het gehele management team van GO Connect in de Benelux. Weterings volgt hiermee Hans Gerritsen op, de oprichter van GO Connect. Gerritsen zal op zijn beurt de rol van Chairman gaan vervullen in de Raad van Bestuur.
Lees verder

GO Connect door Polycom erkend als beste Benelux partner 2012

13-02-2013 | GO Connect heeft tijdens de jaarlijkse sales- en partnerconferentie van Polycom de Benelux Partner of the Year award ontvangen.
Lees verder

LifeSize introduceert ‘smart video’ met de Icon-serie

01-02-2013 | LifeSize heeft de LifeSize Icon-serie geïntroduceerd. Onderzoekers hebben het gebruik van videoconferentie jarenlang onderzocht. De resultaten van het onderzoek en de verbetering van het functionele ontwerp moeten de drempels wegnemen voor de gebruikers.
Lees verder

Overstapgids 2012: GO Connect (interview met Jean-Paul Weterings)

28-12-2012 | Baaz heeft Jean-Paul Weterings geinterviewd over o.a. unified communications en dit verwerkt tot een interessant artikel.
Lees verder

GO Connect breidt productportfolio uit met Dell SonicWALL

20-11-2012 | GO Connect voegt Dell SonicWALL toe aan zijn productportfolio. Dell SonicWALL biedt diverse oplossingen voor netwerkbeveiliging en gegevensbescherming. Hiermee kunnen zowel grote als kleine organisaties hun netwerken, systemen, gebruikers en gegevens beveiligen, beheren en schalen.
Lees verder

GO Connect door LifeSize erkend als beste EMEA marketingpartner 2012

24-10-2012 | GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft tijdens de jaarlijkse LifeSize-partnerconferentie de LifeSize Best EMEA Marketing Partner 2012 award ontvangen. Deze award is GO Connect toegekend vanwege de marketinginspanningen in het afgelopen jaar in België en Nederland om de oplossingen van LifeSize onder de aandacht te brengen. De LifeSize-partnerconferentie vond dit jaar plaats in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten.
Lees verder

GO Connect en Gigaset organiseren roadshow | 08-11-2012

18-10-2012 | Om bestaande en potentiële resellers in de Benelux de mogelijkheden van het zakelijke portfolio te presenteren, organiseren GO Connect en Gigaset de ‘Gigaset Roadshow’. Op donderdag 8 november kunnen resellers de roadshow bezoeken bij de St. Joris Doele in Schiedam. Tevens worden hier de mogelijkheden van het zakelijke portfolio gepresenteerd. De bezoekers maken kans op een trip voor twee personen naar Rome.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+