Nieuws

Exertis GO Connect wordt officiële distributeur van Logitech UC-oplossingen

19-05-2015 | Exertis GO Connect, Benelux distributeur van Unified Communications endpoints, A/V solutions en Networking heeft een distributieovereenkomst gesloten met Logitech. Exertis GO Connect richt zich met deze overeenkomst met name op verkoop van audiovisuele Unified Communications-oplossingen in het MKB-segment.
Lees verder

InfoVista acquires Ipanema Technologies to maximize business application experience

08-04-2015 | InfoVista completed the acquisition of Ipanema Technologies. InfoVista is a unique, innovative and recognized provider of network planning, service assurance and optimization solutions enabling efficient network and IT transformations.
Lees verder

Lifesize introduceert Icon 400 en Icon Flex

14-01-2015 | Lifesize kondigt vandaag nieuwe uitbreidingen aan van haar bekroonde Lifesize Cloud videoconferentie-diensten en de introductie van de Lifesize Icon 400 en Lifesize Icon Flex.
Lees verder

Plantronics draadloze DECT-headsets voldoen als eerste in de markt aan laatste beveiligingsnormen

19-11-2014 | Plantronics kondigt aan dat de draadloze DECT-headsets van de CS500 en de Savi 700 serie de eerste headsets in de markt zijn die op basis van de nieuwste veiligheidsnormen gecertificeerd zijn door het DECT Forum. Het DECT Forum is een platform voor organisaties die DECT-technologie ontwikkelen en verbeteren.
Lees verder

Ipanema benoemt Exertis GO Connect tot value added distributeur

04-11-2014 | Ipanema Technologies, industrieel leider op het gebied van WAN Governance en applicatie-centric VPN-oplossingen heeft Exertis GO Connect, specialist in communicatie endpoints en netwerk-oplossingen, aangesteld als value added distributeur.
Lees verder

Exertis GO Connect sluit distributieovereenkomst met InFocus

12-09-2014 | Exertis GO Connect, distributeur van onder andere audio- en videocommunicatie-apparatuur, netwerk-, security- en cloudoplossingen, heeft een distributieovereenkomst gesloten met InFocus.
Lees verder

Ruckus Wireless benoemt Exertis GO Connect tot value added distributeur

12-09-2014 | Ruckus Wireless, Inc. maakt vandaag bekend dat Exertis GO Connect, specialist in communicatie-endpoints en netwerkoplossingen, officieel is aangesteld als Ruckus Wireless value added distributeur. Het complete portfolio van Ruckus Wireless is per direct beschikbaar via het brede reseller-netwerk van Exertis GO Connect in de Benelux.
Lees verder

Plantronics introduceert BackBeat PRO draadloze koptelefoon met active noise-cancelling

10-09-2014 | Plantronics heeft vandaag officieel de BackBeat PRO draadloze koptelefoon met actieve ruisonderdrukking en 24 uur luistertijd geïntroduceerd. De koptelefoon beschikt over de gerenommeerde audiotechnologie van Plantronics en het comfortabele ontwerp biedt de gehele dag ongestoord luisterplezier.
Lees verder

Lifesize introduceert cloud-oplossing

21-05-2014 | Lifesize heeft Lifesize Cloud geïntroduceerd. Lifesize Cloud is de eerste en enige videoconferentie ervaring die zowel de beste software, hardware als cloud-ondersteuning omvat. Lifesize biedt hiermee een perfecte mix van dienstverlening en gebruikerservaring voor elk device en elke meeting room.
Lees verder

Revolabs sluit distributieovereenkomst met Exertis GO Connect

15-04-2014 | Exertis GO Connect heeft samen met Revolabs een distributieovereenkomst aangekondigd. Het complete Revolabs-portfolio van flexibele audio-oplossingen is per direct beschikbaar via het brede reseller-netwerk van Exertis GO Connect in de Benelux.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+