Nieuws

Exertis GO Connect wint ‘Value Add Distributor 2016’ award van Dell

Dell SonicWALL logo30-06-2016 | Exertis GO Connect heeft de award voor ‘Value Add Distributor 2016’ van Dell ontvangen. Deze award is een teken van waardering voor de dagelijkse werkzaamheden van Exertis GO Connect voor Dell SonicWALL naar de resellers.
Lees verder

Huawei en Exertis GO Connect: samenwerking met impact

06-06-2016 | Dat Exertis GO Connect sinds kort Huawei in haar portfolio voert, is een grote stap voor de distributeur. En het biedt veel extra kansen voor haar resellers. Ook Huawei verwacht veel van de samenwerking. De bedrijven gaan onder andere samen inzetten op Smart City-oplossingen.
Lees verder

Exertis GO Connect introduceert nieuwe catalogus ‘Connect’

Exertis GO Connect logo12-05-2016 | Exertis GO Connect heeft haar nieuwe catalogus ‘Connect’ aangekondigd. Connect is een uniek portfolio waarin klanten de juiste kabels bij verschillende hardware kunnen vinden en zo hun connectiviteit kunnen optimaliseren. 
Lees verder

Gigaset pro introduceert nieuwe R650H draadloze handset

Gigaset pro28-04-2016 | Gigaset pro introduceert de nieuwe R650H: een professionele en robuuste handset voor communicatie in elke situatie. 
De R650H is de ultieme draadloze handset voor professioneel gebruik.
Lees verder

Plantronics Team Trophy 2016: contactcenters halen € 33.829 op voor KWF Kankerbestrijding

Plantronics22-04-2016 | De deelnemende contactcenters aan de Plantronics Team Trophy 2016 hebben samen € 33.829 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding, het goede doel van dit jaar. Dat is op 21 april jl. bekend gemaakt tijdens het CustomerFirst Gala in Utrecht.
Lees verder

Exertis GO Connect wordt officiële distributeur van Huawei

22-03-2016 | Exertis GO Connect, Benelux-distributeur van Unified Communications endpoints, A/V solutions en Networking, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Huawei. Vanaf april 2016 is Exertis GO Connect officiële distributeur van het enterprise-portfolio van Huawei in de Benelux. 
Lees verder

Announcing Logitech GROUP

08-02-2016 | MEET LOGITECH GROUP
A whole new era of video conferencing quality, affordability and simplicity. This is what you’ve been waiting for.
Lees verder

Lifesize introduceert Cloud Amplify

16-09-2015 | Lifesize introduceert Cloud Amplify voor het opnemen en archiveren van videoconferenties in de cloud. Lifesize Cloud Amplify biedt opnamemogelijkheden vanaf elk device, een gepersonaliseerde videobibliotheek en eenvoudige deelopties.
Lees verder

Exertis GO Connect benoemt Business Development Manager en Channel Manager

Exertis GO Connect logo01-09-2015 | Exertis GO Connect heeft Robin Smit (42) aangesteld als Business Development Manager. Daarnaast is Cas de Haar (22) aangesteld als Channel Manager.
Lees verder

Ruckus lanceert nieuwe Location Based Services-oplossing

03-06-2015 | Ruckus Wireless, Inc. lanceert vandaag een belangrijke uitbreiding van zijn bekroonde SPoT location based services (LBS). De uitgebreide Ruckus LBS-oplossing biedt serviceproviders en grootzakelijke klanten betere mogelijkheden om de investering in hun draadloze infrastructuur sneller terug te verdienen.
Lees verder
Deel deze pagina:  
Google+