Network Security

Dell SonicWALL Next-Generation Firewalls leveren een hoge mate van beveiliging met behulp van Intrusion Prevention System (IPS), Malware bescherming, Applicatie Intelligentie en Controle, een live visuele weergave van al het netwerkverkeer en inspectie van versleuteld SSL-verkeer. Dit alles vindt plaats door het unieke gepatenteerde systeem van Dell SonicWALL genaamd Reassembly-Free Deep Packet Inspection, kortweg RF-DPI, gecombineerd met een krachtig multi-core hardware platform.

Dell SonicWALL Next-Generation Firewalls scannen elke byte van elk pakket voor het diepste niveau van beveiliging: RF-DPI wordt toegepast in de beveiliging tegen spam, virussen, phishing, maar ook in het beheren van bandbreedte en toegangscontrole tot zowel het interne netwerk als het internet.

Met de komst van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is het noodzaak om ook binnen het draadloze bedrijfsnetwerk controle te hebben over welke apparaten mogen connecteren, en welke gegevens ze wel al dan niet mogen versturen en ontvangen. Een perfecte oplossing hiervoor zijn Dell SonicWALL SonicPoints: Access Points voor het creëren van een beveiligde draadloze netwerkverbinding, centraal gestuurd vanuit de Dell SonicWALL firewall.

Een andere toepassing is Dell SonicWALL Wan Acceleration, een uniek product met speciale techniek waarmee bandbreedte over beperkte WAN- & internetverbindingen volledige geoptimaliseerd kunnen worden. Dit door bestanden van gedeelde netwerkschijven te cachen tussen diverse locaties en alleen gewijzigde gedeeltes in deze bestanden over het netwerk te sturen.
 Meer over Network Security oplossingen

Dell SonicWALL E-Class SuperMassive Series
Dell SonicWALL E-Class NSA Series
Dell SonicWALL NSA Series
Dell SonicWALL TZ Series
Dell SonicWALL SonicPoint-N Series
Dell SonicWALL WXA Series

Deel deze pagina:  
Google+