Mitel

 

Mitel

 

>> Direct naar de prijslijst
MITEL SIP-DECT Telefonie
MITEL SIP Telefoons
 

Exertis Benelux is de officiële distributeur van het SIP- en SIP-DECT portfolio van Mitel in België en Luxemburg.​ 

Mitel biedt toonaangevende unified communications oplossingen voor bedrijven van alle groottes. De oplossingen zijn eenvoudig, maar uitgebreid, flexibel en betrouwbaar. 

De Mitel SIP-telefoons bieden uitzonderlijke mogelijkheden en flexibiliteit in een open-standaard enterprise klasse IP-telefoon. Mitel SIP-DECT biedt bedrijven van elke omvang een uitgebreide oplossing voor draadloze telefonie over IP-netwerken door het combineren van Session Initiation Protocol (SIP) innovatie met DECT, de toonaangevende technologie voor het bouwen van multi-cellulaire radionetwerken voor spraakcommunicatie. 

“Mitel heeft een zeer breed portfolio op het gebied van communicatie. In een landschap met een groeiend aantal aanbieders, is er een grote afzetmarkt voor vaste SIP-endpoints en mobiele SIP-oplossingen,” aldus Alain Huys, Country Manager Belgium & Luxembourg van Mitel.

Meer productinformatie van Mitel is te vinden op http://mitel.be/products en http://mitel.be/mitel-solutions.

Over Mitel

Mitel is dé kracht achter meer dan 2 miljard zakelijke verbindingen en 2 miljard mobiele abonnees per dag en ondersteunt daarmee organisaties en operators bij het leggen van verbindingen, samenwerken en het bedienen van hun klanten. Mitel experts op het gebied van communicatie-oplossingen ondersteunen meer dan 60 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen en 130 mobiele service providers waaronder 15 van de top 20 mobiele carriers ter wereld. Meer informatie: www.mitel.com.

Deel deze pagina:  
Google+