Onze Merken

  Artec Clearone Dell SonicWALL Gigaset InFocus   Konftel Kuando Lifesize
  Logitech Lumens Panasonic Plantronics Polycom revolabs Robin   Sonus Spectralink
Vaddio vidyo

Exertis is gespecialiseerd in nieuwe producten en opkomende markten. Er zijn diverse voorbeelden van producten die in samenwerking met het dealernetwerk van Exertis volwassen zijn geworden, zoals conferentietelefoons en headsets. Exertis is officiële distributeur van alle merken die wij voeren. Wij zorgen voor trainingen, consultancy, opleiding en support op de producten.
 

Headsets

Headsets dienen het gemak om handen vrij te houden tijdens een telefoongesprek. Er zijn bedrade en draadloze headsets voor PC, voor mobiele telefoon en vaste telefoon. Exertis is officieel distributeur van Plantronics headsets.
 

VoIP / SIP-telefonie

De telefooncentrale verandert, mede door de komst van het IP-netwerk. Het open source platform voor telefonie (SIP) biedt veel meer mogelijkheden en lagere total cost of ownership. SIP biedt ook de mogelijkheid om meerdere applicaties te integreren in het telefonienetwerk. Exertis distribueert SIP-toestellen van de merken Polycom, Spectralink, Gigaset en Panasonic. De deurbel, die evengoed ook deel uitmaakt van het telefonienetwerk, is van Robin.
 

Audioconferentie

De conference call waarbij meerdere mensen in één ruimte gebruik maken van één toestel is niet denkbaar zonder de juiste apparatuur. Exertis distribueert conferentietelefoons van marktleider Polycom, van uitvinder Konftel, microfoonspecialist Revolabs en van boardroomspecialist ClearOne.
 

Videoconferentie

Telepresence is aan de orde van de dag. Communicatie met geluid én beeld wordt realiteit door de stand van de techniek. Exertis is de specialist en levert de producten van Polycom, van HD-uitvinder Lifesize en 3D-videoconferentie van Panasonic. Om de productlijn compleet en professioneel op te leveren, heeft Exertis gekozen voor de camera-besturingssystemen van Vaddio.
 

Unified Communications

Om overal samen te kunnen werken, ongeacht plaats, tijdzone, netwerk of platform en op die manier vorm te geven aan het nieuwe werken, bieden de meeste van de hiervoor genoemde leveranciers ook specifieke producten aan voor Unified Communications (UC).
ClearOneLifesizePolycom, Plantronics en Revolabs zijn preferred partners voor Microsoft Lync. Gatewayfabrikant Sonus zorgt voor logische verbindingen tussen verschillende netwerken en telefonie-omgevingen en met de Kuando Busylight kan men aangeven of men gestoord wil worden of niet.
 

Network Security & Data Protection

Trends zoals virtualisatie, werken in de cloud en het gebruik van smartphones en tablets hebben een enorme impact: bedrijfsinformatie en bijhorende applicaties dienen vanaf elke locatie en altijd beschikbaar te zijn, zowel op een zakelijk apparaat als een eigen telefoon of computer. Daarnaast dient er op het gebied van veiligheid aan diverse standaarden en wetgevingen te worden voldaan, nog maar te zwijgen over het toenemende niveau van schadelijke software, inbraakpogingen en diefstal van gevoelige bedrijfsinformatie. Dell SonicWALL biedt invulling aan deze beveiligingsvraagstukken.
Deel deze pagina:  
Google+