Konftel Wireless Conferencing - 300Wx + IP-DECT 10

De Konftel 300Wx biedt u de flexibiliteit om vergaderingen te plannen zonder dat u stopcontacten of telefoonaansluitingen nodig hebt. De oplaadbare batterij is goed voor wel 60 uur spreektijd. U kunt een hele werkweek praten zonder op te laden! De Konftel 300Wx is GAP/CAT-iq compatibel en kan geïntegreerd worden in bestaande DECT-systemen.

U kunt de Konftel 300Wx ook eenvoudig op uw pc aansluiten door middel van een USB-poort voor VoIP-gesprekken via internet of op uw mobiele telefoon. Het geïntegreerde brugsysteem maakt aansluiting van DECT, een mobiele telefoon en USB naar meerdere gesprekken mogelijk. De Konftel 300Wx is uitgerust met talrijke slimme functies die uw teleconferenties eenvoudiger laten verlopen. Neem uw vergaderingen op met een SD-geheugenkaart en luister deze later af. In de conferentiegids wordt uitgelegd hoe u meerdere gesprekken instelt en oproepgroepen opslaat. Dit is erg handig als u regelmatig naar dezelfde groep belt.

De gepatenteerde audiotechnologie van Konftel, OmniSound® HD, is in de Konftel 300Wx ingebouwd om een kristalhelder geluid te kunnen produceren, en hij kan voorzien worden expansion microfoons om nog grotere vergaderingen te houden. De Konftel 300Wx heeft een elegant, Scandinavisch design dat de uitstraling van alle vergaderruimten verbetert.

Vrijheid van draadloze connectiviteit in combinatie met een superieure geluidskwaliteit. Dat is wat je krijgt van de Konftel 300Wx wanneer deze is aangesloten op IP-telefonie met HD-audio via de Konftel IP DECT 10. Geef uw conference calls al de dynamiek die ze verdienen! HD audio produceert veel meer natuurlijk klinkende spraak dan het geluid dat je krijgt met conventionele telefoongesprekken. Het pakt de verschillende tonen en nuances op van de stem, waardoor gesprekken nog vloeiender lopen.

Het is nu mogelijk om de HD-oproepen op uw IP-telefonie platform toe te voegen aan de draadloze conference calls. Konftel's DECT-basisstation, IP DECT 10, is verbonden via SIP en kan tot 20 HD-capable Konftel 300Wx's registreren en vijf gelijktijdige gesprekken hebben.

Het is uiteraard ook mogelijk de Konftel 300Wx te registreren met IP DECT-basisstations van andere fabrikanten ondersteund door Konftel, zoals de Spectralink IP-DECT Server 400 of de Gigaset Pro N510. Echter, Konftel IP-DECT 10 biedt een aantal unieke voordelen en maakt het eenvoudig om te beginnen.

Dit is hoe je een draadloze vergader telefoon in IP communicatie omgeving integreert:


FEATURES OF KONFTEL IP DECT 10 - Item no. KON-910102132
Connection:
 • SIP to the company's IP PBX, CPE-based or cloud-based.
 • Can have up to 20 Konftel 300Wxs registered.
 • Easy registration..
 • Up to 50 metres of wireless range indoors.
Audio:
 • Wireless HD audio using CAT-iq and G.722 codec.
 • Up to five calls simultaneously.
Contents:
 • Konftel IP DECT 10 comes with an EU power adapter.
 • UK power adapters must be ordered separately. Item no.: 826102133.
FEATURES OF THE KONFTEL 300Wx - Item no. KON-910101078. Konftel 300Wx including an analogue DECT base, KON-910101077 (EU)
Connection:
 • DECT GAP/CAT-iq, computer via USB or mobile phone (mobile cable accessory).
Audio:
 • Supports HD audio and is based on Konftel's OmniSound® audio technology. Audio pick-up for up to 12 people (30 m2), with expansion microphones (accessory) up to 20 people (70 m2).
Power supply:
 • Up to 60 hours of battery time. Rechargeable battery and charger. Power adapter included.
Features:
 • SD card recording, different connections can be bridged in the phone, phonebook, conference guide, future-proof – free software upgrades.
Meer informatie:
- Datasheet Konftel IP-DECT 10 + 300Wx
- Direct bestellen in de portal
 
Deel deze pagina:  
Google+