InFocus

InFocusCollaboration That Works

InFocus is pionier op het gebied van visuele communicatie en levert onder andere videoconferentie-oplossingen, projectoren en digitale schermen met touchscreen-mogelijkheden die de communicatie verbeteren en samenwerking vereenvoudigen. 

Populaire producten uit het portfolio van InFocus zijn onder andere de MVP100 Video Phone en Mondopad. De MVP100 Video Phone wordt door een groot aantal ondernemingen wereldwijd gebruikt voor video conferencing. De InFocus Mondopad is een grote touchscreen tablet voor in de vergaderruimte. Deze tablet stelt deelnemers van de videovergadering in staat om eenvoudig ideeën te delen en presentaties te verzorgen. De producten van InFocus verbeteren de samenwerking en productiviteit van medewerkers, teams en partners zowel binnen als buiten de organisatie.

InFocus heeft meer dan 25 jaar ervaring in innovatie en visuele communicatietechnologie en stelt zich ten doel om mensen te helpen bij het communiceren, het samenwerken, het ontwikkelen van ideeën en het verhogen van de productiviteit, elke dag opnieuw.
 
Kijk voor een indruk van InFocus naar onderstaande video:

Meer informatie:

• Bezoek voor meer informatie de website van InFocus.
• Lees hier het persbericht m.b.t. de distributieovereenkomst tussen InFocus en Exertis GO Connect.
• Volg InFocus op:
FacebookTwitterLinkedInYouTube

Deel deze pagina:  
Google+