GO Together

GO Connect streeft ernaar om de “partner of choice” te zijn van haar resellers (partners). Hierbij hoort een langdurige relatie opbouwen. Om deze relatie nog verder te verstevigen heeft GO Connect haar partner programma, GO Together, gelanceerd. Lees hier het persbericht.

Het programma biedt product- en marketingondersteuning, productgerelateerde seminars en webinars, salestrainingen, en speciale acties om de verkoop te stimuleren.

Om partners eenvoudig toegang te geven tot de product informatie, Sales & Marketing informatie, nieuws, acties, en nog veel meer, is een speciale GO Portal gebouwd. Deze portal bevat tools die het werk van Sales, Marketing, support en inkoop makkelijker en efficiënter maken.
MVO Nrderland
Naast de GO Portal bestaat het programma ook uit GO Green en GO Academy. GO Green bevat duurzame externe en interne projecten waarmee GO Connect haar bijdrage aan een beter milieu levert. GO Connect is sinds 2011 partner van  MVO Nederland. MVO Nederland is de kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De GO Academy ondersteunt partners bij het behalen van certificaten en deelt hiermee actief onze kennis. Het is een opleidingsprogramma met webinars, seminars en een adviserend salesprogramma.
Binnen het GO Together programma zullen er regelmatig promotionele activiteiten en events worden georganiseerd zodat partners kennis kunnen maken met elkaar en netwerken met de mensen van GO.

Naast de standaard partners wordt ook het niveau partners+ toegevoegd. Deze partners leveren een hogere omzet op basis van GO Connect producten. Zij kunnen profiteren van voordelen zoals extra training en officiële certificering als partner+.

Bent u al reseller van GO Connect en wilt u ook deelnemen aan het GO Together programma? Vul dit formulier in en u ontvangt u login gegevens voor de GO Portal.

Bent u nog geen reseller van GO Connect? Meld u vandaag hier aan.
Deel deze pagina:  
Google+