GO Connect breidt productportfolio uit met Dell SonicWALL

Dell SonicWALLGO Connect voegt Dell SonicWALL toe aan zijn productportfolio. Dell SonicWALL biedt diverse oplossingen voor netwerkbeveiliging en gegevensbescherming. Hiermee kunnen zowel grote als kleine organisaties hun netwerken, systemen, gebruikers en gegevens beveiligen, beheren en schalen.

De nieuwe oplossingen lopen uiteen van Next-Generation FireWall (NGFW) tot aan SSl-VPN Secure Remote Access-applicaties, back-up & recovery-oplossingen en gecentraliseerde rapportage-tools. Uniek aan de Dell SonicWALL-oplossingen is de gepatenteerde Reassembly-Free Deep Packet Inspection (RF-DPI)-technologie. Hiermee kan netwerkverkeer op een zeer gedetailleerd niveau gescand, gecontroleerd en beheerd worden. RF-DPI wordt toegepast in de beveiliging tegen spam, virussen en phishing. Daarnaast beheert het de bandbreedte en de toegangscontrole tot zowel het interne netwerk als het internet.

“Met de komst van mobiele apparaten en de Bring Your Own Device-trend zijn beheer en beveiliging niet meer gelimiteerd tot het lokale bedrijfsnetwerk”, zegt Jean-Paul Weterings, commercieel directeur bij GO Connect. “Steeds meer medewerkers willen vanaf externe locaties toegang krijgen tot bedrijfsinformatie. Dit moet echter wel op een veilige en gecontroleerde manier gebeuren. Dell SonicWALL Next Generation Firewalls bieden de mogelijkheid tot beveiligde en gecodeerde VPN-verbindingen, zodat niet zomaar toegang wordt verleend tot het bedrijfsnetwerk, maar afhankelijk van het gebruikte apparaat en de ‘vertrouwensband’ bepaalde gedeeltes kunnen worden afgeschermd.”

Het Dell SonicWALL-portfolio is per direct beschikbaar.

Meer informatie over Dell SonicWALL vindt u hier.
deel dit nieuwsbericht Deel dit nieuwsbericht:

Google+