Plantronics introduceert nieuwe stijlvolle bluetooth-headsets met noise-cancelling technologie

Hoofddorp, 23 juni 2017 – Plantronics (NYSE: PLT), een pionier in audio- en draagbare technologie, introduceert de nieuwe Voyager 3200-serie. De bluetooth headsets, die in het oor worden gedragen, hebben een ergonomische en slanke vormgeving en zijn ontworpen voor mobiele professionals die premium audioprestaties en veelzijdigheid willen. De microfoons met noise-cancelling technologie bieden overal kristalhelder geluid en comfort.
 
“Vandaag de dag kun je overal werken, en je hebt contact met de hele wereld vanachter je bureau - maar je wilt niet dat dit ook zo klinkt,” aldus Frank Timmermans, country manager Benelux en Nordics bij Plantronics. “De Voyager 3200-headsets bieden geavanceerd audiobeheer en een stijlvol ontwerp waardoor een gebruiker de controle over het gesprek behoudt en vol vertrouwen altijd en overal kan telefoneren.”
 
De standby-tijd van de Voyager is zeven dagen en de gesprekstijd bedraagt zes uur. Dit kan met 10 uur verlengd worden dankzij het optionele draagbare oplaadetui. Het ontwerp met drie microfoons met verbeterde digitale signaalprocessoren (DSP’s) scheiden spraak van achtergrondgeluid en bieden duidelijke spraakkwaliteit aan beide zijden van de lijn. Gebruikers kunnen bovendien profiteren van toegang tot een speciale smartphone-assistent en gesproken muteherinneringen.
 
De Voyager 3200-serie omvat verschillende versies evenals een UC-variant. Deze Voyager 3200 UC is standaard voorzien van een draagbare oplader en omvat een hifi-bluetooth-USB-audioprocessor voor een eenvoudige verbinding met een Mac, pc, tablet of smartphone voor unified communication-applicaties. Daarnaast werkt hij met Plantronics Manager Pro, een extra dienst die IT-managers meer inzicht geeft in de implementatie en het gebruik van apparaten.  
 
De headsets zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de mobiele werker met tal van functies en voordelen, waaronder: 
·       Een dynamische mute alert, die gebruikers onmiddellijk waarschuwt wanneer ze beginnen te spreken terwijl de mutefunctie is ingeschakeld.  
·       Smart sensoren, die gesprekken automatisch beantwoorden of doorschakelen door de headset op te zetten. Door het dragen van de headset en eenvoudig ‘answer’ (beantwoorden) of ‘ignore’ (negeren) uit te spreken, kunnen binnenkomende gesprekken beheerd worden. (Volledige slimme sensormogelijkheden worden mogelijk gemaakt via de Plantronics Hub voor mobiel of desktop gebruik.)
·       Spraakmeldingen, die de naam van de beller, de verbindingsstatus en gesprekstijd doorgeven. 
·       Tot 30 meter draadloos bereik met apparaten die klasse 1 bluetooth ondersteunen. 
·       Eenvoudig pairen dankzij NFC. 
·       Het activeren van Siri, Google Now of Cortana met een simpele druk op de knop. 
·       Widebandready voor hoogwaardige pc-telefonie en HD Voice met compatibele apparaten. 
·       Plantronics SoundGuard® technologie biedt bescherming tegen onverwachte harde geluiden om gehoorschade te voorkomen. 
 
Dankzij de samenwerking met Plantronics Hub voor Windows, Mac, iOS en Android is het onder andere mogelijk een verloren headset terug te vinden, de taal te wijzigen en instellingen en waarschuwingen aan te passen op de persoonlijke voorkeuren. 
 
Prijs en beschikbaarheid
De Voyager 3200-headsets zijn beschikbaar vanaf juli in verschillende versies via geautoriseerde resellers. De prijzen variëren van 99,99 tot 139,99 euro inclusief BTW. De Voyager 3200 UC is vanaf september beschikbaar en heeft een adviesprijs van 179 euro exclusief BTW. Voor meer informatie, zie plantronics.com.
 
###
 
Over Plantronics
Plantronics is een wereldwijde marktleider in audiocommunicatie voor zowel zakelijk als privégebruik Het bedrijf maakt innovatieve producten waarmee mensen eenvoudiger kunnen communiceren. Van Unified Communications, bluetooth-headsets tot gaming-producten, Plantronics biedt ongeëvenaarde kwaliteit, een ideale ervaring en uitzonderlijke service. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciële luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders, in alarmcentrales en door consumenten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: http://www.plantronics.com.
 
Het Bluetooth® woordmerk en logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik door Plantronics is onder licentie. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. 
 
deel dit nieuwsbericht Deel dit nieuwsbericht:

Google+