Exertis GO Connect wordt officiële distributeur van Huawei

Huawei

 

Dordrecht, 22 maart 2016
 

Exertis GO Connect, Benelux-distributeur van Unified Communications endpoints, A/V solutions en Networking, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Huawei. Vanaf april 2016 is Exertis GO Connect officiële distributeur van het enterprise-portfolio van Huawei in de Benelux. 

De distributeur uit Dordrecht zal het enterprise UC&C-aanbod van Huawei toevoegen aan het portfolio. Dit palet varieert van netwerkoplossingen tot security- en city surveillance-oplossingen. Een van de hoogtepunten uit het portfolio zijn de Smart City-oplossingen. Dit zijn ICT-oplossingen voor het waarnemen, analyseren, integreren en vastleggen van videobeelden. Belangrijke onderdelen hiervan zijn de video surveillance-oplossingen, die bijvoorbeeld in stadcentra ingezet kunnen worden.

“Huawei biedt een breed portfolio van innovatieve ICT-oplossingen die tegemoetkomen aan de behoefte van de wereldwijde, verticale industrie. Wij kunnen dit enkel bereiken door samen te werken met de beste partners wereldwijd”, zegt Moore Wu, Director WEU UC&C Solution Sales bij Huawei Enterprise Business Group. “Dat is de reden waarom wij een samenwerking zijn aangegaan met Exertis GO Connect in de Benelux-markt. Exertis GO Connect bezit de expertise en de value added services die perfect aansluiten bij onze waarden.”

“Met de UC&C-producten uit het enterprise-portfolio van Huawei kunnen wij nu met trots zeggen dat we een merk in ons portfolio aanbieden dat daadwerkelijk alle vlakken van communicatie aanraakt”, zegt Christ-Jan Beljaars, Sales & Marketing Director bij Exertis GO Connect. “We voegen een topmerk toe aan ons aanbod waarmee wij onze resellers een sterkere positie geven op de markt. Op hun beurt kunnen onze resellers hun klanten weer sterker maken.”

Meer productinformatie over het enterprise-portfolio van Huawei is te vinden op www.exertisgoconnect.nl/huawei en http://e.huawei.com/uk/.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Huawei Technologies

Huawei is een toonaangevende wereldwijde ICT dienstverlener en toegewijd aan het creëren van maximale waarde voor telecom operators, bedrijven en consumenten door middel van concurrerende oplossingen en diensten. De producten en diensten van Huawei worden ingezet in meer dan 170 landen, waar meer dan één derde van de wereldbevolking wordt bediend.

Website: www.huawei.com

Over Exertis GO Connect

In Nederland, België en Luxemburg bedient Exertis GO Connect resellers die een focus hebben op Unified Communications, audiovisuele communicatie en networking, zowel on-premise als in de cloud. Als distributeur is Exertis GO Connect niet alleen het logistieke aanspreekpunt tussen reseller en fabrikant, maar levert ook diensten zoals presales consultancy, installatie, service & onderhoud en support. Sinds 1996 is de distributeur actief met vooraanstaande merken, waaronder Plantronics, Polycom, Lifesize, ClearOne en Dell SonicWALL.

Website: www.exertisgoconnect.eu

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met LEWIS:

Tel: 040 235 46 00
E-mail: janneke.devries@teamlewis.com
www.teamlewis.com/nl

deel dit nieuwsbericht Deel dit nieuwsbericht:

Google+