Exertis GO Connect sluit distributieovereenkomst met InFocus

Exertis GO Connect, distributeur van onder andere audio- en videocommunicatie-apparatuur, netwerk-, security- en cloud-oplossingen, heeft een distributieovereenkomst gesloten met InFocus.
 
InFocusInFocus is pionier op het gebied van visuele communicatie en levert onder andere videoconferentie-oplossingen, projectoren en digitale schermen met touchscreen-mogelijkheden die de communicatie verbeteren en samenwerking vereenvoudigen. Dankzij de overeenkomst met Exertis GO Connect is het assortiment van InFocus nu ook via een breed netwerk van resellers in de Benelux beschikbaar.
 
Populaire producten uit het portfolio van InFocus zijn onder andere de MVP100 Video Phone en Mondopad. De MVP100 Video Phone wordt door een groot aantal ondernemingen wereldwijd gebruikt voor video conferencing. De InFocus Mondopad is een grote touchscreen tablet voor in de vergaderruimte. Deze tablet stelt deelnemers van de videovergadering in staat om eenvoudig ideeën te delen en presentaties te verzorgen. De producten van InFocus verbeteren de samenwerking en productiviteit van medewerkers, teams en partners zowel binnen als buiten de organisatie.
 
“Wij zien Exertis GO Connect als een belangrijke partner en zijn ervan overtuigd dat zij op basis van hun netwerk en expertise ons kunnen helpen bij het versterken van onze marktpositie in de Benelux", zegt René Rozendal, Channel Sales Manager Benelux bij InFocus. "We kijken erg uit naar de intensieve samenwerking met Exertis GO Connect."

“InFocus levert hoogwaardige producten die erg goed passen binnen ons productportfolio”, zegt Christ-Jan Beljaars, Business Development Director bij Exertis GO Connect. “Deze oplossingen bieden absoluut een meerwaarde voor onze resellers en hun klanten.”
 
BERICHT VOOR DE REDACTIE
 
Over InFocus

InFocus Corporation is een pionier in de branche en een wereldwijde marktleider op het gebied van visuele communicatie. Onze digitale schermen zorgen voor een perfecte weergave van slimme ideeën, op alle plekken waar mensen samenkomen om te communiceren en samen te werken, of dat nu in vergaderingen is, bij presentaties, in klaslokalen of in kantoren, overal ter wereld.
 
InFocus heeft meer dan 25 jaar ervaring in innovatie en visuele communicatietechnologie en stelt zich ten doel om mensen te helpen bij het communiceren, het samenwerken, het ontwikkelen van ideeën en het verhogen van de productiviteit, elke dag opnieuw.
 
Kijk voor een indruk van InFocus naar onderstaande video:Over Exertis GO Connect

In Nederland, België en Luxemburg bedient Exertis GO Connect resellers die een focus hebben op unified communications, telecommunicatie, automatisering, audiovisuele integratie, networking en security.

De producten en diensten die Exertis GO Connect levert, zijn onder te verdelen in vijf ‘solution’ categorieën: communication devices, prosumer products, audio & video solutions, network solutions en professional services. 

Als importeur en distributeur is Exertis GO Connect niet alleen het logistieke aanspreekpunt tussen reseller en fabrikant, maar levert ook diensten zoals presales consultancy, installatie, service & onderhoud en helpdesk & support.

Sinds 1996 is de distributeur actief met vooraanstaande leveranciers, waaronder Plantronics, Polycom, Lifesize, Gigaset pro, Panasonic, Konftel, Sonus, KEMP Technologies, Spectralink en Dell SonicWALL. Exertis GO Connect maakt sinds 2012 deel uit van de beursgenoteerde Exertis Group.

Meer informatie is te vinden op www.exertisgoconnect.eu.

deel dit nieuwsbericht Deel dit nieuwsbericht:

Google+