Audio Visual Solutions

Elkaar zien draagt bij aan elkaar beter kunnen begrijpen. Waar een telefoongesprek zich beperkt tot alleen verbale communicatie, kan bij video veel meer informatie worden gedeeld. Denk aan non-verbale communicatie zoals gezichtsuitdrukkingen, lichaamshouding en handgebaren. Het is een krachtig middel om met gesprekspartners een vertrouwensband op te bouwen en uw boodschap luid en duidelijk te communiceren.

Video komt in diverse toepassingen terug waarbij videoconferentie de voornaamste is. Neem deel aan een videoconferentie vanuit de boardroom, vergaderruimte of voor mobiele gebruikers vanaf een laptop, tablet of smartphone. Deel hierbij ‘content’ zoals een presentatie of andere digitale materialen, om zo uw verhaal aan iedereen duidelijk te maken.

Maar ook het opnemen en live streamen behoort tot de mogelijkheden, van bijvoorbeeld een producttraining of webinar, een sales meeting of intake gesprek. Opnames kunnen worden afgeschermd voor toegang tot derden of juist worden gedeeld op uw bedrijfswebsite. De mogelijkheden zijn zeer divers.
  Video
Deel deze pagina:  
Google+