Acties Plantronics

PlantronicsHier vindt u alle acties die Exertis GO Connect namens Plantronics aanbiedt.
Klik op de titel van een actie voor meer informatie.
 
Actie
Looptijd
Ongoing
Als uw klant van plan is om minimaal 100 UC-plekken te implementeren, dan komt hij in aanmerking om deel te nemen aan het Get Ahead-programma van Plantronics.
Wat moet uw klant doen als ze aan de voorwaarden voldoen? Klik op de onderstaande afbeelding en volg de 3 eenvoudige stappen!
 


Meer informatie:
Plantronics Get Ahead UC Actie website
Datasheet Get Ahead UC Actie

Lees hier de algemene voorwaarden cashback-actie. Meer Plantronics sales- en marketingmaterialen vindt u op PlantroNET.
 
Registreer, verkoop headsets en wissel de gespaarde punten in voor prachtige cadeaus.Doe mee aan het Plantronics Multipoint programma door te registreren, verkoop headsets en wissel de gespaarde punten in voor prachtige cadeaus.

Meer informatie:
Plantronics Headset Hero registratie
Plantronics Multipoint site
Ongoing  
Bestel 5 Plantronics Voyager Legend UC Bluetooth Headsets in één order en krijg na de looptijd één gratis Voyager Legend UC.
01-10-14 - 31-12-14


Plantronics Voyager Legend UC 6-voor-5 actie   Als u in de maand oktober in één order 5 stuks Plantronics Voyager Legend UC bluetooth headsets bestelt bij Exertis GO Connect, ontvangt u 1 extra Voyager Legend UC headset gratis! Hiervoor is het wél belangrijk dat u gebruik maakt van een speciale promotiecode bij uw bestelling: EGC-EA09140099ACC. Zonder vermelding van deze code kunt u geen aanspraak maken op de extra (gratis) headset.

Meer informatie:
Plantronics Voyager Legend UC 5+1 Actie
Plantronics Voyager Legend UC Datasheet
Deel deze pagina:  
Google+