Vacature Business Unit Manager Pro AV - BeNeLux (m/v) 40 uur per week

De Business Unit Pro AV gaan we sterk uitbreiden; daarom zijn we op korte termijn op zoek naar o.a.
 
Business Unit Manager Pro AV - BeNeLux (m/v) 40 uur per week
  
Als Business Unit Manager ga je een team aansturen bestaande uit Channel Management en Inside Sales. Je gaat met je team deze Business Unit verder uitbreiden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle noodzakelijke activiteiten om de Business Unit Pro AV heel succesvol te maken.
Samen met de Sales & Marketing Director stel je het jaarplan vast, waarin wordt vastgelegd welke verkoopresultaten je met je team gaat realiseren.  Door middel van rapportages controleer je in hoeverre de doelstellingen gerealiseerd worden en grijpt in/stuurt bij als de resultaten van de Business Unit niet voldoen aan de verwachtingen. Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales & Marketing Director.
Je bent verantwoordelijk voor een soepele samenwerking tussen je Business Unit en de andere afdelingen binnen de organisatie. Ook heb je veelvuldig contact met de (Pro) AV business units bij de andere Exertis entiteiten in Europa. Samen met Marketing volg je nauwgezet de ontwikkelingen op de markt en acteert hierop.
Om in deze rol succesvol te kunnen zijn, verwachten we van je dat je:
  • beschikt over een HBO/WO-denkniveau en/of een afgeronde HBO (HEAO-CE of gelijkwaardige) opleiding hebt;
  • minimaal 5 jaar in een soortgelijke leidinggevende functie werkzaam bent geweest;
  • beschikt over aantoonbare sales resultaten binnen (Pro) AV branche, alsook over aantoonbare leiderschapskwaliteiten;
  • een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift; van de Engelse taal een zeer goede beheersing in woord en geschrift;
  • beschikt over ondernemerschap, marktgerichtheid, sterk netwerkend vermogen, goede oordeelsvorming en besluitvaardigheid;
  • creatief, overtuigend, doortastend, ambitieus, collegiaal, empathisch en flexibel bent.
 
Je krijgt in deze functie ruimte om jezelf te ontwikkelen, je functie én je team tot een succes te maken.
We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; naast een vast (basis) salaris o.a. een variabel deel, 25 vakantiedagen en een auto van de zaak.
 
Als deze baan je aanspreekt én je voldoet aan het door ons gestelde profiel, nodigen we je graag uit om je CV, je motivatie en onderbouwing van je kwaliteiten per email te zenden aan onze HR Manager, (mevrouw) Renée Diefenbach – renee.diefenbach@exertis.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze pagina:  
Google+